Lux_cubus_pure_schlafen_KH_Holz

Propriul pat ar trebui să fie refugiul ce degajează sentimentul zilnic de confort, iar corpul uman se simte cel mai bine când este înconjurat de natură.
Dr. Georg Emprechtinger, proprietar al companiei Team 7.

Medicii recomandă o durată de somn de opt ore pe noapte. Pornind de la această regulă, petrecem o treime din viața noastră în pat. În ciuda acestui fapt însă, somnului, ca element de bază pentru sănătatea noastră fizică și psihică, deseori nu i se acordă importanța cuvenită. Ceea ce trebuie însă să știm este că și în somn organismul nostru funcționează la turație mărită: regenerarea celulelor, fabricarea de substanțe imunitare și de hormoni de creștere, precum și prelucrarea informației sunt doar o parte foarte mică a proceselor ce se desfășoară în corpul nostru noapte de noapte.
În timpul somnului, organismul totodată este vulnerabil față de influențele nocive ale mediului înconjurător, puterea de apărare a organismului scăzând în acest interval de timp cu până la o treime. De aceea medicii recomandă să avem în dormitor doar materiale naturale, deoarece acestea sunt familiare organismului. De-a lungul a mii de ani de evoluție, corpul s-a adaptat naturii, susțin experții. Este recomandat să renunțăm în dormitor la metal, deoarece acesta interacționează cu câmpul magnetic al Pământului. Oamenii sensibili pot suferi din această cauză de tulburări de somn.
Mobila pentru dormitor realizată din lemn masiv este foarte indicată. Însă un suport de pat la care să nu se folosească șuruburi presupune o competență ridicată în ceea ce privește fabricarea de mobilă.
Producătorul de mobilă austriac Team 7 stăpânește la perfecție acest meșteșug și, ca pionier și lider de piață în materie de mobilă de design ecologică renunță total la metal și plastic în fabricarea paturilor din lemn natural.

Nox_Bett_Detail_Ecke

Natura este cel mai bun designer al lumii,

accentuează Dr. Georg Emprechtinger, deținătorul companiei Team 7.

“Propriul pat ar trebui să fie refugiul ce degajează sentimentul zilnic de confort, iar corpul uman se simte cel mai bine când este înconjurat de natură.”

Mai este însă o mică problemă: lemnul trăiește și lucrează. Provocarea pentru producătorii de paturi din lemn natural de la Team 7 este de a stăpâni puterile lemnului, conferindu-o totodată libertatea de mișcare necesară.