Conceptul Ness, gândit şi realizat de către Arik Levy îmbină geometria și luminatul într-un mod original.

Colecţia acestor obiecte de iluminat se remarcă mai ales prin liniile clare, inspirate din lumea vegetală şi de asemenea prin supleţea lor.

Cele şase tipuri de lămpi suspendate folosesc becuri LED de ultimă generaţie care oferă o lumină delicată, dar eficientă, folosind numai o suprafaţă foarte subţire.

Ness_05

 

Ness_04

Aceleaşi caracteristici le regăsim şi la modelul care întregeşte colecţia, anume, lampa pentru citit: o anume supleţe, un design fin, dar în acelaşi timp şi practic.

Ness_11

“N-aş fi fost capabil să ajung la acest design fără a folosi leduri. Ele s-au dovedit a fi cele mai potrivite pentru ceea ce urmăream, adică a creea o sursă de lumină care să ocupe cât mai puţin spaţiu. Lucrul  acesta este foarte important, deoarece le conferă o anumită delicateţe acestor obiecte inovative de iluminat” spune Arik Levy.

Atenţia difuzîndu-se în egală măsură şi asupra aspectului practic, cât şi asupra laturei estetice, Arik Levy a proiectat braţele lămpilor şi capetele de iluminat ajustabile, ceea ce le face mai uşor de folosit şi constituie de asemenea un plus, mai ales pentru persoanele mai versatile.

Ness_02