Casa Ecodesign

Locul pe care îl denumim „acasă” ar trebui să ne asigure un trai sănătos, confortabil și… ieftin, al cărui design să ofere relaxare și să reflecte personalitățile membrilor familiei.

Ne-am propus să vă împărtășim cât mai multe cunoștințe acumulate de-a lungul anilor, și să vă ținem la curent cu noutățile apărute, în plan tehnic și estetic, în domeniul rezidențial.

Dacă vă construiți o casă, sau o renovați pe cea existentă, este bine să știți ce să cereți arhitectului și constructorilor. Materialele și echipamentele trebuie să satisfacă niște seturi minime de condiții. În scurt timp, cunoștințele acumulate v-ar permite să vorbiți aceeași limbă cu profesioniștii și să îi puteți selecta pe cei capabili. Este esențial să priviți locuința sistemic, ca pe un organism a cărui stare de „sănătate” depinde de dimensionarea organelor și de calitatea conexiunilor dintre ele și a sincronizării funcționale. Alegerea design-ului (finisaje, decorațiuni, plante, lumini, mobilier…) ține atât de doza nativă de bun-gust și sensibilitate, cât și de cultivarea acestor calități prin studiu.

  • Nicio persoana nu si-a spus parerea despre acest articol.

Spune-ti parerea