·       Oferta este valabilă până pe 20 iulie 2017 în toate magazinele care comercializează produse Miele
·       În ofertă intră produse încorporabile din următoarele categorii: plite, cuptoare, hote, aparate frigorifice și mașini de spălat vase

Miele, compania numărul unu în producția de echipamente electrocasnice premium la nivel mondial, oferă 10 ani garanție pentru minimum trei produse de bucătărie încorporabile achiziționate până pe 20 iulie 2017. Campania se desfășoară în toate magazinele din România care comercializează produse Miele.

Pentru a beneficia de cei 10 ani de garanție (2 ani de la producător și 8 ani de extra-garanție Miele Service Zertifikat), clienții trebuie să completeze un formular în maximum 60 de zile de la achiziționarea produselor.

“Este prima campanie de acest gen pe care o desfășurăm în România. Produsele Miele sunt supuse unor teste intensive, fiind fabricate pentru a rezista cel puțin 20 de ani, iar prin acordarea unei garanții extinse pe o perioadă atât de mare vrem să întărim aceast fapt. Observăm că tot mai mulți clienți își doresc să își utileze integral bucătăriile cu electrocasnice Miele și ne dorim ca prin această campanie să se convingă de calitatea produselor noastre, calitate dublată de eficiența și confortul în utilizare pe care electrocasnicele premium Miele le oferă. Obiectivul de business al campaniei vizează creșterea vânzărilor în următoarele două luni pe categoria electrocasnicelor de bucătărie”, a declarat Loredana Butnaru, director Miele România.

Clienții pot alege produse pentru bucătărie dintr-o gamă variată de plite, hote, cuptoare, aparate frigorifice încorporabile și mașini de spălat vase Miele, recunoscute pentru fiabilitatea și tehnologiile unice cu care sunt dotate. De exemplu, majoritatea plitelor din gama PowerFlex dispun de două zone de gătit cu patru arzătoare, de comenzi TouchControl, de funcție de recunoaștere a vasului de gătit și de un ventilator de răcire integrat.

Cuptorul Miele DGM 6800
Cuptorul Miele DGM 6800

Caracteristici aparte au și cuptoarele încorporabile Miele, un produs de referință fiind singurul cuptor din lume integrat cu aburi și funcție de microunde cu tehnologie MultiSteam. Produsul este ideal pentru gătirea perfectă a preparatelor prin expunerea rapidă și uniformă la aburi. Cuptorul DG6800, spre exemplu, le oferă clienților 150 de programe de gătit automate și alte 20 de programe personalizate.

Din categoria electrocasnicelor premium Miele încorporabile fac parte și mașinile de spălat vase. Unul dintre modelele revoluționare este mașina de spălat vase cu funcția patentată Miele Knock2Open care permite deschiderea ușii fără mâner prin lovirea ușoară și succesivă a acesteia. Modelul face parte din gama de mașini de spălat vase G6000, recunoscută pentru consumul redus de energie și apă.

Masina de spalat vase Miele Knock to Open
Mașina de spălat vase Miele Knock to Open

Wie lässt sich in Küchen mit komplett grifflosen Fronten ein vollintegrierter Geschirrspüler öffnen? Die Antwort von Miele heißt: Knock2open.

Despre Miele

Există doar câteva branduri în lume ce respectă aceeași viziune, tradițiile şi standardele calitative înalte de mai bine de un secol. Dintre acestea, cu atât mai puține reprezintă afaceri de familie sustenabile sau se bucură de recunoaștere la nivel internațional. Una singură dintre acestea, însă, este renumită pentru a fi creat și oferit lumii cele mai inovatoare echipamente electrocasnice din istorie. Fondată în 1899, compania Miele a fost de la bun început o afacere de familie, aparținând familiilor Miele şi Zinkann – aflate astăzi la a patra generație. Filosofia companiei – “Immer Besser” (“Mereu mai bine”) – se reflectă în toate produsele Miele, prin pasiunea investită

In dezvoltarea de noi tehnologii pentru a transforma și reinventa experiența în utilizarea echipamentelor electrocasnice. Astfel, Miele a devenit cel mai mare producător independent de echipamente electrocasnice din lume, cu peste 18.000 de angajați, prezent în 47 de țări prin subsidiarele proprii de vânzări și în 50 de țări prin intermediul distribuitorilor și importatorilor. În anul financiar 2016/2017 a obținut vânzări în valoare totală de 3,71 de miliarde de euro.

Gama de produse Miele include: aspiratoare, echipamente de întreținere a rufelor; mașini de spălat vase, plite, seturi combi, hote de aragaz, cuptoare, cuptoare cu aburi, cuptoare cu microunde, cafetiere, echipamente frigorifice, răcitoare de vinuri. În plus, gama Miele Professional (divizia de echipamente comerciale) oferă sisteme de întreținere a rufelor și mașini de spălat vase pentru uz profesional, dar şi aparatură pentru sterilizarea instrumentelor medicale și de laborator. În 2007, Miele Appliances SRL și-a deschis porțile și în România, una dintre principalele țări din Europa de Sud-Est care proiectează o perspectivă nouă asupra afacerilor Miele la nivel global.