Canapeaua secţională Move, proiectată de Francesco Rota pentru Paola Lenti în 2014, a câştigat premiul Red Dot 2015 la categoria produsului.

Selectat dintre aproximativ 5.000 de candidați de către un juriu format din experţi internaționali, Move a fost distins ca produs de excelenţă pentru standardul ridicat de calitate.
Move a fost conceput pentru a satisface diferite moduri de a te aşeza, de la cel mai relaxat mod, la cel mai formal. Astfel, elementele secţionale sunt disponibile în patru adâncimi de scaun diferite şi două înălţimi care răspund celor mai diverse nevoi în ceea ce priveşte dimensiunile, ergonomia, confortul şi destinaţia de utilizare. Diferitele elemente pot fi aliniate în numeroase feluri, astfel încât se potrivesc într-o varietate de spaţii, acasă, dar şi în săli de conferințe, spre exemplu.
Pemiul Red Dot sărbătoreşte aniversarea a 60 de ani și este una dintre cele mai râvnite recunoaşteri internaționale. Ediţia 2015 a culminat cu galei tradiţională Red Dot la 29 iunie După ceremonia de decernare, produsele câştigătoare au fost incluse în expoziţia permanentă a Red Dot Design aflată la Muzeul Essen.

Citeşte şi: Grațioasă ca o căprioară – Sika de la Brabbu

Gate, o canapea modulară creată de Claesson Koivisto Rune