Mooi este un brand urban care creează un design pentru o lume nouă, ce se potrivește perfect cu vibrația orașului și a este urmărit de un public numeros, deja înainte de deschiderea Moooi New York

Marcel Wanders, designer, art director și cofondatorul Moooi.

moooi_new-york_showroom-1-300dpi-moooi

Moooi este primul brand de design olandez ce deschide un showroom in cartierul NoMad, cunoscut prin arhitectura sa și faptul că se află în apropiere de clădirea iconică Chrysler și de Empire State building. Marcând o dezvoltare intensă în ultimii ani, cartierul Manhattan NoMad s-a a devenit un centru comercial plin de atracții pentru branduri de top. Showroomul Moooi se află în apropierea unor hotelurilor și restaurante de lux și a multor magazine de design interesante.

moooi_new-york_showroom-5-300dpi-moooi

Acum cinci ani, Moooi a început să cucerească lumea americană, având tot mai mulți clienți de aici. Decizia de a deschide în New York un showroom a venit astfel ca o consecință firească.

moooi_new-york_showroom-3-300dpi-moooi

Ceea ce vrea să transmită Moooi este că în spatele fiecărui produs se află o mare poveste și că aceasta va fi comunicată punblicului cu ajutorul personalului specializat din showroom.

moooi_new-york_showroom-6-300dpi-moooi

Dar lucrurile nu se vor opri aici. Showroomul din Manhattan este doar proiectul pilot pentru Moooi USA.