Imaginați-vă o canapea în care să stați câteva minute așteptând un prieten, pregătindu-vă pentru o întâlnire sau așteptând pe un aeroport. Canapeaua Gate este ideală pentru aceste ipostaze, oferind confort, precum și posibilitatea de a vă încărca echipamentul electronic. Această piesă de mobilier inovatoare este încă un rezultat al deja îndelungatei colaborări dintre studioul de design și arhitectură Claesson Koivisto Rune și brandul suedez Offecct.
Offecct_Gate_sofa_Claesson_Koivisto_Rune (7)
“Canapeaua Gate este concepută pentru locuri publice, în care te poți relaxa fără să invadezi locul altei persoane”, explică Ola Rune.
Șezutul este subțire, iar spătarul este gros și dotat cu prize electrice amplasate ergonomic pe partea superioară. Spătarul lat permite și depozitarea obiectelor personale, precum laptopul. Gate este construită din elemente modulare ce pot fi asambalte în funcție de necesități.
“Am luat în calcul cum Gate poate fi ansamblată în așa fel încât să creeze soluții inteligente pentru fiecare tipologie de spațiu. Designul Gate va genera și tipologii bazate pe cum pot fi folosite segmentele unei canapele într-o compoziție continuă. Este o canapea care vorbește același limbaj ca cel al arhitecților”, spune Eero Koivisto.

Citește și Grațioasă ca o căprioară