Stack, colectia de mobilier stivuibil, creată de Borja García pentru Gandia Blasco adaugă liniei sale deja existente noi modele, cum ar fi canapele modulare, mese cu un singur picior, scaune, taburete sau fotolii cu spătar mare.
Colecţia Stack este inspirată din universul nautic cu referiri stilistice la anii ’60 şi ’70, unde unitatea pieselor elementare şi puritatea materialelor conferă o unitate formală pe care o regăsim în întreaga colecţie.

GB-2014-11-5376

Structura mobilierului este fabricată din piese din aluminiu extrudat, peste care este prinsă o ţesătură din batilină. Acesta este un material textil inovator al cărei caracteristică principlă este că oferă confort, reziztenţă şi relaxare. Piesele din această colecţie outdoor fac astfel foarte bine faţă condiţiilor nefavorabile ale vremii.

Piesele sunt disponibile cu structură în culorile alb, nispiu, bronz, antracit, corai, turcoaz și fistic.

Stack 1

STACK este completată de mese cu diferite formate de înălţime joasă şi înaltă, de fotolii single şi double, precum şi de şezlonguri rabatabile, toate disponibile în culori standard: alb, bronz, nisip, antracit, coral, turcoaz şi fistic.
Pentru designer colecţia reprezintă o selecţie de piese care datorită uşurinţei de depozitare se pretează foarte bine atât proiectelor imobiliare mari, cât şi propriei curţi, terasă sau balcon.

sofá-Stack

Citeşte şi: Colecția Outdoor 2015 de la Knoll International

Kati Meyer-Brühl primește trei premii Good Design Awards