Mobilia de grădină și terasă urmează trendul celui pentru interior: formele sunt suple, dar structura sa este solidă, menită să reziste în timp. Un bun exemplu pentru a ilustra această tendință este brandul Knoll International, care vine cu noua sa colecție Outdoor 2015.

Dacă vrei o mobilă de grădină rafinată te poți orienta către Colecția Outdoor 2015 de la Knoll International. Acest mobilier de grădină este compus din piese confortabile și cu o linie estetică remarcabilă, iar numele designerilor Colecției Outdoor 2015 de la Knoll sunt recunoscute la nivel internațional.

unnamed-2

Mobila de grădină ce face parte din Colecția Outdoor 2015 de la Knoll International reprezintă o colecție completă realizată de Richard Schultz, Harry Bertola, David Adjaye, Eero Saarinen și Don Chadwick și cuprinde mese de diferite dimensiuni, scaune, fotolii și șezlonguri ideale pentru zonele de living și dining din exterior.

unnamed(1)

De semnalat este în special colecția realizată în 1966 de către Richard Schultz, cu finisaj negru și scaunul Washington Skeleton™, din aluminiu vopsit și cu finisaj ultrarezistent pentru exterior în negru, alb, verde și gri.

unnamed(2) copy_A

unnamed(3)

Citește și Kati Meyer-Brühl primește trei premii Good Design Awards