Capella Washinton D.C., Georgetown este un loc unic, în care istoria, luxul, natura, wellnessul și bucătăria gourmet alcătuiesc o sinteză originală. Hotelul Capella localizat de-a lungul istoricului canal C & O, oferă clienților săi servicii de top și multe atracții, incluzând centrul cultural din Washington, cu muzeele, galeriile și magazinele sale pline de farmec. Printre atracțiile hotelului se numără Constellation & Dinner, o cină savuroasă urmată de un tur panoramic cu ocazia căruia se pot admira stelele printr-un telescop, serviciile lui Angel Cervantes, unul dintre cei mai buni barmani din Washington, o bucătărie gourmet, recunoscută în toată lumea, piscina de pe acoperiș, centrul de wellness și fitness și locurile pentru intâlniri publice concepute în stil clasic. Fiecare cameră a hotelului Capella Hotel este concepută astfel încât să satisfacă pretențiile clienților, începând cu tehnologia touch-button amplasată lângă pat și până la băile anume concepute să ofere un adevărat sanctuar al relaxării.

Sade și Qubic, cele două colecții de robinete de al GRAFF, constituie ingrediente perfecte în acest mediu și reflectă abilitatatea brandului GRAFF de a customiza produsele în funcțe de cerințele individuale de stil și design.

IM003235_L_20141119_112509

Cele două colecții decorează în mod reușit băile de lux ale hotelului. Elegantă prin liniile sale curbe, colecția Sade reprezintă un element de design cu aer contemporan. Strălucitoare și cu tăieturi drepte, robinetele Qubic conferă un aer de stabilitate și forță lavoareleor și băilor în general.

IM003234_L_20141119_112506

IM003237_L_20141119_112620Cu sediul la Milwauksee, Wisconsin, SUA, și locații în toată Europa, brandul GRAFF este recunoscut pentru produsele sale deschizătoare de drumuri, cu un design vizionar. GRAFF folosește tehnologii de ultimă oră și este certificat cu ISO 9000.